četrtek, 7. november 2019

Ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem

Kako uravnotežiti zasebno življenje s kariernim, je za vsakogar težavno, sploh če je v igri lastno podjetje. Oba vidika življenja sta pomembna za nas, prav tako pa vsak občasno zahteva več časa. To pomeni, da drugi vidik lahko trpi. Če imate svoje podjetje, je usklajevanje družinskega s poklicnim življenjem velikega pomena.


Preberite 7 korakov za doseganje pravega ravnovesja.

1. Ustvarite in upoštevajte nekaj osnovnih pravil
Začrtajte meje na poslovnem področju, saj boste le tako ustvarili občutek ravnovesja za vse v vašem zasebnem življenju. Ustvarjanje nekaj osnovnih pravil za družinske člane (tako odrasle kot otroke) vam lahko pomaga pri določitvi realnih pričakovanj o tem, kaj lahko postorite v delovnem dnevu.

Če imate lastno podjetje, boste osnovna pravila morali določiti tudi zase, da zagotovite, da ne delate preveč ali premalo. Te smernice vam lahko pomagajo obvladati morebitne moteče dejavnike. Ne pozabite, da za motnje niso vedno krivi drugi ljudje, temveč se lahko pojavijo v obliki gospodinjskih opravil, TV-ja ali družabnih omrežij.

2. Zastavite si cilje

Ne glede na cilje, ki jih določite, jih lahko dosežete le tako, da trdo delate in jih imate vsak dan v mislih.

Da bi delali kar se da uspešno, jih razdelite v nize manjših ciljev. Začnite s svojo splošno vizijo in ugotovite, kakšni morajo biti vaši dnevni cilji, da dosežete svojo vizijo. Nastavite opomnike v telefonu, redno preverjajte in ovrednotite svoj napredek.

3. Organizirajte se

Ustvarite svoj sistem in rutino, da boste organizirani tako doma kot na delovnem mestu. Za organizacijo si je potrebno vzeti čas in se malce potruditi. Če vaša prva taktika ne deluje, ne obupajte. Ponovno razmislite in poiščite način, ki deluje za vas.

Najtežji del je lahko upoštevanje in izvajanje novega sistema. Ne čakajte, da vam celoten sistem propade, mesečno preglejte stanje. Ali stvari delate, kot ste načrtovali? Če ne, stanje popravite in si prizadevajte za boljšo prakso.

4. Sprejmite spremembe

Vedite, da se bo učinkovitost sistema organizacije sčasoma spremenila. Otroci rastejo, pridobivajo nove veščine in imajo različne potrebe. Kot starš je pomembno, da prepoznate, kdaj lahko otroci prevzamejo več odgovornosti in privilegijev.

Tudi vaše poklicno življenje se razvija. Podjetje ne bo enako leto za letom. Biti morate spretni, iskati nove priložnosti in podjetje spretno usmerjati preko novih izzivov.

Ko imate svoje podjetje, se ti dve vrsti sprememb lahko medsebojno zapletate, ali pa skupaj uspešno rasteta. Odvisno je od tega, kako dobro se načrtujete spremembe, ki so neizogibne.

5. Delajte »ravno prav« časa

Na žalost, »ravno prav« časa ni nujno količina, ki vam je najbolj po godu. To je obseg dela, ki zagotavlja finančno, strokovno in osebno ravnovesje, ki ga iščete. Včasih je težko vedeti, koliko časa je to.

Obdržite svoje splošne življenjske in poklicne cilje v mislih, ko zastavljate urnik dela. Poiščite načine za opravljanje več opravkov hkrati ali pa učinkovitejše možnosti pri ustvarjanju dobička.

6. Ostanite v stiku in nadaljujte z učenjem

Ne dovolite, da bi izgubili stik z novimi strokovnimi dosežki ali pa bi se nehali mrežiti. Potrebnega je nekaj dodatnega napora, vendar je zelo pomembno, da se ne izolirate.

Naročite se na strokovne revije ali pa redno preverjajte novice in spletne strani, povezane z vašim poklicem. Uporabite družabne medije za mreženje znotraj vaše industrije.


7. Poskrbite zase

Ko imate svoje podjetje, se lahko zasebno in poklicno življenje tako prepletata, da nimate časa zase. Pomembno je, da si vzamete čas, saj tako poskrbite za vaše duševno in telesno zdravje. Vadba, ustvarjanje, druženje s prijatelji in podobno so tiste stvari, na katere lahko hitro pozabite. Ne dovolite, da se to zgodi, saj s tem izgubljate ravnovesje v svojem življenju

Prepričajte se, da je čas, ki si ga vzamete, kakovostno preživet z ljudmi, ki jih imate radi.

Vir: www.lon.si

5 komentarjev:

  1. Pozdravljeni, registriran sem posojilodajalec zasebnega denarja. Ljudem, podjetjem, ki morajo posodobiti svoje finančne razmere po vsem svetu, dajemo posojila z zelo nizko letno obrestno mero v višini le 4% v enem letu do 30 let povračilo katerega koli dela sveta. Dajemo posojila od 5.000 do 5.000.000. Naša posojila so dobro zavarovana za največjo varnost je naša prioriteta. Zainteresirani naj nas kontaktirajo po e-pošti. Nato nas kontaktirajte danes po e-pošti na: pierredubreuil35@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljene dame in gospodje, ali nujno potrebujete osebno posojilo ali komercialna posojila ali posojilo za zagon projekta ali nakup hiše ali avtomobila ali potrebujete posojilo za kakršen koli namen? Če je odgovor da, vam svetujem, da se obrnete na Sunshine Financial Group prek {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ali {WhatsApp: +447903159998}.

    Sunshine Financial Group je celovito podjetje za finančne storitve, ki si prizadeva pomagati izboljšati dolgoročne finančne uspehe. Naši prilagojeni programi so zasnovani tako, da pomagajo rasti, zaščititi in ohraniti vaše bogastvo z zagotavljanjem prilagojenih storitev in strokovnega znanja.

    Razlog, zakaj se obrnite na Sunshine Financial Group;
    - Prijavite se kadarkoli in kjer koli.
    - prejemanje gotovine v manj kot 24 urah
    - Lahko si izposodite do 20 milijonov evrov
    - Brez skritih stroškov.
    - subvencionirana obrestna mera 3%
    - Dobite možnost, da izberete datum vračila, tedensko, mesečno ali letno, v trajanju 1-30 let.
    - Ponujamo zavarovana in nezavarovana posojila

    Če vam je bilo težko dobiti posojilo za lastniški kapital pri lokalnih bankah ali drugih finančnih inštitutih, ne skrbite več, saj je to podjetje pomagalo številnim posameznikom in organizacijam, ki se po vsem svetu soočajo s finančnimi težavami. Ko se prijavite pri Sunshine Financial Group, se prijavite pri zaupanja vrednem podjetju, ki skrbi za vaše potrebe po financiranju. V celotnem postopku boste poskrbeli.

    Če potrebujete nujno posojilo v 24 urah, nam za več informacij vljudno napišite spodaj
    Kontakt po e-pošti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    Kontakt za WhatsApp: +447903159998

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravljeni in dobrodošli pri globalnih posojilnih storitvah Spotcap, moje ime je Claudia Klein, posojilodajalec in tudi posojilni svetovalec.

    Ali nujno potrebujete finančno okrepitev? potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | in imate posojilo na svojem računu v 24 urah, ker nudimo odlične posojilne storitve po vsem svetu.

    Ponujamo vse vrste posojilnih storitev (osebni posojilo, posojilo za podjetja in številne druge), ponujamo tako dolgoročne kot tudi kratkoročne posojila, poleg tega pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih izdelkov.

    Vemo, da je bilo pridobivanje zakonitega posojila vedno velik problem Posamezniki, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo rešitev, veliko ljudi zaradi visokih obresti tako težko dobi posojilo za lastniški kapital od svojih lokalnih bank ali drugih finančnih institucij. stopnja, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizek kreditni rezultat ali kateri koli drug razlog

    Ni več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24/7 - dobite lahko posojilo in dokončate svoje transakcije, kadar koli in kjerkoli jih potrebujete

    Nudimo 24 urne storitve posojila svetovnega razreda. Za poizvedbe / vprašanja? - Pošljite e-pošto na | spotcapglobalservices@gmail.com | ali nam sporočite na WhatsApp: +4915758108767 | & Prejeti odgovor v trenutku.

    Tvoja družina, prijatelji in sodelavci ne potrebujejo vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

    Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdravljeni, se soočate s pravočasnimi finančnimi izzivi?
    Sem Susan Benson, sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

    Glede na gospodarsko stagnacijo, ki jo svet doživlja zaradi nastajajočega virusa Corone, s prisotnostjo denarnega presežka v naši instituciji želimo pospešiti kroženje denarja s financiranjem strank s posojilom v Evropi in zunaj nje.

    Ali potrebujete nujno posojilo za začetek podjetja, nakup hiše ali avtomobila? Potrebujete posojilo iz drugih osebnih razlogov? Če to berete in veste, da potrebujete finančno podporo, se obrnite na moje podjetje. Ponujamo vse vrste posojil, tako zavarovana kot nezavarovana posojila. Z nami lahko stopite v stik preko e-pošte: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ali mi pošljete sporočilo neposredno na WhatsApp preko: +447903159998 in prejmite odgovor v trenutku.

    Smo celovito podjetje za finančne storitve in smo zavezani, da vam bomo pomagali izboljšati svoje dolgoročne in kratkoročne finančne cilje.

    Lastnosti in ugodnosti;
    * Udobnost - za posojilo lahko zaprosite kadarkoli in kjer koli.
    * Fleksibilni znesek - Odločite se, koliko želite izposoditi.
    * Hitro neposredno financiranje - prejmite posojilo v 24 urah po odobritvi.
    * Fleksibilna obrestna mera 3,0%.
    * Visoke odobritve
    * Dobite možnost, da izberete datum vračila, tedensko, mesečno ali letno, v trajanju 1-30 let.
    * Enostavna spletna aplikacija.
    * Prilagojena navodila in strokovno znanje.
    * Brez skritih stroškov

    Številni ljudje zaradi nekaterih razlogov tako težko dobijo posojilo pri lokalnih bankah ali drugih finančnih zavodih.

    Če resnično potrebujete rešitev za svoje finančne izzive, samo pišite mojemu podjetju, da vam bomo pomagali s posojilom. Pomagali smo številnim posameznikom in organizacijam, ki se po vsem svetu soočajo s finančnimi težavami. Ko se prijavite pri nas, se prijavite pri zaupanja vrednem podjetju, ki skrbi za vaše finančne potrebe, naša najpomembnejša prednostna naloga je vaša finančna stabilnost in za vas boste poskrbeli skozi celoten postopek.

    Za več informacij o naši ponudbi za posojilo nam vljudno pošljite svojo posojilo preko:
    E-pošta: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ALI;
    WhatsApp: +447903159998

    OdgovoriIzbriši
  5. SlotyCity New York - Mapyro
    Find slotycity NY in New York, United States and other United 경상남도 출장마사지 States. SlotyCity Hotel & Casino Logo 성남 출장마사지 SlotyCity Hotel and Casino in New 경기도 출장샵 York New 아산 출장안마 York. 전라북도 출장안마

    OdgovoriIzbriši