sreda, 28. februar 2018

Posojilna pogodba

Ekonomski pomen posojilne pogodbe je v pospeševanju kroženja denarja: posojilo omogoča posojilojemalcu, da zbere sredstva, ki jih potrebuje za poslovanje ali nove investicije, za posojilodajalca pa je posojilo oblika naložbe privarčevanih sredstev. Glede na to, da je posojilodajalec izpostavljen tveganju posojilojemalčeve neizpolnitve obveznosti, t.j. vračilu posojila, je pomembno, da se k sklenitvi posojilne pogodbe pristopi premišljeno.

Posojilna pogodba je dogovor, s katerim ena stranka (t.j. posojilodajalec) prepusti določen znesek denarja ali druge nadomestne stvari v last in posest drugi stranki (t.j. posojilojemalcu), ta pa mora čez čas, ki je lahko (ni pa to nujno) vnaprej določen, vrniti enak znesek denarja oziroma druge nadomestne stvari. V kolikor mora posojilojemalec poleg glavnice vrniti tudi obresti, gre za odplačno posojilno pogodbo, sicer pa je posojilo neodplačno. V gospodarskih pogodbah (to so pogodbe, ki jih med seboj sklepajo gospodarski subjekti) se obrestovanje glavnice domneva, razen če pogodbeni stranki z izrecnim dogovorom ne izključita obrestovanja iz posojilne pogodbe.
 
Oblika posojilne pogodbe

Obligacijski zakonik za sklenitev posojilne pogodbe ne zahteva, da bi morala biti posojilna pogodba sklenjena v pisni obliki, kar pomeni, da so veljavni tudi ustni dogovori. Prav tako se po slovenskem pravu šteje, da je posojilna pogodba sklenjena s soglasjem volj pogodbenih strank (gre za t.i. konsenzualno pogodbo) in ne šele z izročitvijo stvari oziroma izplačilom denarja. Vendar pa je kljub temu, da zakon ne predvideva posebne oblike posojilne pogodbe, zaradi lažjega dokazovanja obstoja posojila in drugih dogovorov v zvezi s posojilom (npr. ali so dogovorjene obresti in če so, v kakšni višini, rok vračila posojila, znesek posojila itd.) vsekakor priporočljivo skleniti posojilno pogodbo v pisni obliki.
 
Rok vrnitve posojila

Skladno z Obligacijskim zakonikom je glavna obveznost posojilojemalca (v določenem roku) vrniti enako količino stvari iste vrste in kakovosti (v kolikor so bile dogovorjene tudi obresti oziroma v kolikor gre za gospodarsko pogodbo, pa je posojilojemalec dolžan vrniti tudi te). Vendar pa za veljavnost posojilne pogodbe ni nujno, da se pogodbeni stranki dogovorita o roku vrnitve posojila. Za primere, ko posojilodajalec in posojilojemalec nista določila roka za vrnitev posojila in ga tudi ni mogoče določiti iz okoliščin, mora posojilojemalec vrniti posojilo po izteku primernega roka, ki ne more biti krajši od dveh mesecev, šteto od posojilodajalčeve zahteve, naj mu posojilo vrne (drugi odstavek 574. člena Obligacijskega zakonika).
 
Zastaranje terjatev iz naslova posojila

Glede na to, da zakon ne določa posebej roka za zastaranje obveznosti iz posojilne pogodbe, velja splošni petletni zastaralni rok (triletni pri gospodarskih pogodbah). Rok za zastaranje terjatve iz naslova posojila začne teči od dneva zapadlosti v plačilo (t.j. prvi dan po dnevu, ko je imel posojilodajalec pravico terjati izpolnitev obveznosti) in ne od dneva prejema posojenega zneska. Vendar pa se, v kolikor posojilodajalec in posojilojemalec nista določila roka za vračilo posojila (in ta ni določljiv), skladno z zgoraj navedeno določbo Obligacijskega zakonika in skladno s sodno prakso šteje, da prične zastaralni tok teči po izteku dvomesečnega roka po tem, ko je bila posojilna pogodba sklenjena oziroma, ko je bilo posojilo dano. Sodna praksa (Višje sodišče v Ljubljani opr. št. I Cpg 1288/2017 z dne 06. 08. 2017, Vrhovno sodišče opr. št. II Ips 404/2008 z dne 17. 06. 2010) je namreč že večkrat zavzela stališče, da se, v kolikor rok za vrnitev posojila ni določen ali določljiv, šteje, da bi posojilodajalec lahko zahteval izpolnitev obveznosti (torej vrnitev posojila) že naslednji dan od dneva, ko je bilo posojilo dano, terjatev pa bi ob upoštevanju roka, ki ga določa 574. člen Obligacijskega zakonika, zapadla v plačilo po preteku dveh mesecev od sklenitve posojilne pogodbe.
 
Glede na navedeno v izogib morebitnim nevšečnostim glede dokazovanja obstoja posojila in drugih sestavin posojilne pogodbe svetujemo, da se posojilna pogodba vedno sklene v pisni obliki, pri čemer se naj izrecno navedejo vse bistvene in pomembne sestavine posojilne pogodbe, kot npr. znesek posojila, datum vrnitve posojila, morebitne obresti ipd., takšno pogodbo pa naj podpišeta tako posojilodajalec kot tudi posojilojemalec.

VIR: bankazapodjetnike.si

50 komentarjev:

 1. Pozdravljeni, iščete posojilo z nizkimi obrestmi, ki ga potrebujete za posojilo, da bi začeli svoje podjetje, ste videli pravo podjetje z našim podjetjem, s katerim lahko brezplačno dobite posojilo, nam prijazno nam pošljete na {loanforallservice @ gmail. com} ali whatsapp nam na + 1 443 281 3404

  OdgovoriIzbriši
 2. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
  Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
  Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
  I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
  Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

  Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Spoštovani (Code360)
   Iščete poslovna posojila, osebna posojila, stanovanjska posojila, avtomobile
   Posojila, študentska posojila, posojila za konsolidacijo dolgov, nezavarovana posojila, podjetja
   Kapital, itd ... ali vam je zavrnjeno posojilo od banke ali finančne institucije
   Za vsaj en razlog ste v pravem položaju
   Plačajte svojo kreditno rešitev!
   Jaz sem zasebni posojilodajalec. Posojajo denar podjetjem in posameznikom.
   Nizke obrestne mere in ugodne cene
   2%
   Vas zanima? Pišite nam za sledenje kreditnim operacijam in
   Prenos poteka v 48 urah.
   E-pošta: helpdesk@xtradeoption.com

   Podrobnosti o aplikaciji:
   Ime:
   Rojstni dan:
   Spol:
   Stanje zakonske zveze:
   Naslov:
   Mesto:
   Država / provinca:
   Poštna številka:
   Država:
   Telefon:
   E-naslov:
   Namen posojila:
   Znesek posojila:
   Izraz kredita:
   Čisti dohodek na mesec:
   Pišite nam @ {Code360optionsloancompany@gmail.com} Za več informacij o nas obiščite naš spletni naslov: https://xtradeoption.com/banking/

   Prijazni pozdravi,
   Gospa Kim

   Izbriši
 3. Pozdravljeni dame in gospodje, ali potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo ali hipotekarno posojilo? Če je odgovor da, vam svetujem, da se obrnete na Sunshine Financial Group na ta e-poštni naslov (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com), da dobite vaše posojilo

  Sunshine Financial Group je celovito podjetje za finančne storitve, ki vam bo pomagalo izboljšati vaš dolgoročni finančni uspeh. Naši prilagojeni programi so oblikovani tako, da vam pomagajo pri rasti, zaščiti in ohranjanju bogastva z zagotavljanjem prilagojenih storitev in strokovnega znanja.

  Če vam je bilo tako težko dobiti posojilo za lastniški kapital od lokalnih bank ali drugih finančnih ustanov, ne skrbite več, saj smo pomagali številnim posameznikom in organizacijam, ki se soočajo s finančnimi težavami po svetu. Ko se prijavite v SFGI, se prijavite v zaupanja vredno podjetje, ki skrbi za vaše potrebe po financiranju. O tem boste poskrbeli skozi celoten proces.

  KLJUČNE PREDNOSTI;

  - Uporabite kadarkoli in kjerkoli.
  - Prejemanje gotovine v manj kot 24 urah
  - izposodite od 1000 do 30 milijonov EUR
  - Brez skritih stroškov.
  - nizka obrestna mera 3%
  - Dobite priložnost, da izberete datum odplačila, bodisi tedensko, mesečno ali letno za obdobje 1-30 let.
  - Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila

  Če potrebujete nujno posojilo v 24 urah, za več informacij pišite na spodnje e-poštno sporočilo

  E-pošta: (sunshine_fginc@outlook.com)
  E-pošta: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447903159998

  S prijetnimi pozdravi
  Susan Benson

  OdgovoriIzbriši
 4. Obrazec za vlogo (izpolnite ustrezno)

  OdgovoriIzbriši
 5. Pozdravljeni vsi, smo finančno službo Sun Trust certificirali v registrirani vladi, nudimo vse vrste posojil po zelo nizkih obrestnih merah.

  Ni dodatnih pristojbin, kot je registracija ali prenos, ki jih je treba odgovoriti za vse samo zavarovanje, ki je potrebno za dokončanje transakcij posojil.

  Ali potrebujete nujno posojilo za odplačilo računov?
  Ali potrebujete nujno posojilo za zagon podjetja?
  Potrebujete nujno osebno posojilo?
  Ali potrebujete nujno posojilo za zdravljenje?
  Ali potrebujete nujno posojilo za nakup, ki ga potrebujete, če je to potrebno, če želite, da se obrnete na nas preko e-pošte:

  Obrazec za vlogo (izpolnite ustrezno)

  Polno ime:
  Naslov:
  Država
  Država:
  Mesto:
  Starost:
  Mesečni prihodek:
  Spol:
  Trajanje:
  Poklic
  Potreben znesek posojila:
  Osebna telefonska številka:
  Bančne podrobnosti in identifikacija

  E-naslov podjetja: suntrustfinancialhome@gmail.com

  Lep pozdrav,
  G. William Rogers.

  OdgovoriIzbriši
 6. DO YOU WANT A PERSONAL/BUSINESS/INVESTMENT LOAN?

  We have provided over $10 Billion in business loans to over 30,000 business owners just like you. We use our own designated risk technology to provide you with the right business loan so you can grow your business. Our services are fast and reliable; loans are approved within 24 hours of successful application. We offer loans from a minimum range of $10,000 to a maximum of $500 million.

  Do you find yourself in a bit of trouble with unpaid bills and don't know which way to go or where to turn? What about finding a reputable Debt Consolidation firm that can assist you in reducing monthly installment so that you will have affordable repayment options as well as room to breathe when it comes to the end of the month and bills need to get paid? Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses.

  DO YOU NEED 100% FINANCE? We give out loans with an affordable interest rate of 2% minimum.

  Cedric FInanceLimited
  (info.cooperativeguarrantor@gmail.com) aims is to provide Excellent Professional Financial Services.

  Our services include the following:

  *Truck Loans
  * Personal Loans
  * Debt consolidation loans
  * Car Loans
  * Business Loans
  * Education Loans
  * Mortgage
  * Refinancing Loans
  * Home Loans

  We give you loan with an affordable interest rate of 2% and loan duration of 1 to 30 years to pay back the loan (secure and unsecured). Click on the link below to fill the loan application details

  Loan Application Form: https://onedrive.live.com/survey?resid=F2B5DCC246F864A6!109&authkey=!AB_qtjMhWt6Cy3s&fbclid=IwAR0eftxtItqA-TcEnJMgjkMwvAMZnkL9wZuUWzFJCNEezgUWo9nb86_VN9A

  NOTE: Bear in mind that it will only take less than 24 Hours to process your file is 100% Guaranteed no matter your Credit Score.

  Post a your reply

  OdgovoriIzbriši
 7. Dragi iskalci posojil

  Ste v finančnih težavah? Želite začeti svoje podjetje? Ta posojilna družba je bila ustanovljena po vsem svetu, organizacije za človekove pravice z edinim namenom pomagati revnim in ljudem s finančnimi težavami. Če se želite prijaviti za posojilo, nas kontaktirajte s podrobnostmi pod elektronsko pošto: elenanino0007@gmail.com

  Ime:
  Zahtevani znesek posojila:
  Trajanje posojila:
  Telefonska številka:

  Hvala in Bog blagoslovi
  ZAUPANJE
  Elena

  OdgovoriIzbriši
 8. Dragi,
  POSOJILO KAKO JE MOŽNO V 2 dneh. (Koda360) Mikrofinančni sklad Commercial Plc. Zagotoviti posojila brez zavarovanja ($ 10,000.00 do $ 500,000.00), kot so: Zavarovana in nezavarovana posojila, študentska posojila, gospodinjska posojila, ustrezna posojila, poslovna posojila. So vsi na voljo.

  Uporabnik podrobnosti:
  Imena:
  Datum rojstva:
  Spol.
  Moj zakonski status:
  Naslov:
  Mesto:
  In država / provinca:
  Poštna številka /
  Država:
  Telefon:
  Moj e-poštni naslov:
  z namenom posojila: \ t
  Znesek posojila:
  Obdobje posojila:
  Vaš mesečni dohodek:
  Obrnite se na kreditnega uradnika preko e-pošte: (Code360optionsloancompany@gmail.com) In za informacije se obrnite na naš spletni naslov: www.Xtradeoption.com

  Prijazni pozdravi,
  Gospa Kim

  OdgovoriIzbriši
 9. Ali iščete finančno svobodo? ste v dolgu, potrebujete posojilo za začetek novega posla? ali ste finančno razbili, Ali potrebujete posojilo za nakup avtomobila ali hiše? Vas je lokalna banka zavrnila pri pridobivanju finančnih sredstev? želite izboljšati svoje finančne? potrebujete posojilo za odplačilo računov? ne iščite več, vabimo vas, da dobite vse vrste posojil, ki jih potrebujete po zelo ugodni obrestni meri 2%, za več informacij nas kontaktirajte preko e-pošte na: authenticfinance.a1@gmail.com

  Če vas zanima, nam pišite nazaj.

  Polno ime:
  Spol:
  Zakonski status:
  Naslov:
  Država:
  Mesto:
  Poklic:
  Mesečni prihodek:
  Poštna številka:
  Znesek:
  Trajanje posojila:
  Številka mobilnega telefona
  Govoriš angleško:
  G. William Bricks..

  OdgovoriIzbriši
 10. Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  OdgovoriIzbriši
 11. Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  OdgovoriIzbriši
 12. Pozor,
  Ali potrebujete posojilo, se obrnite na podrobnosti, ki so na voljo v nadaljevanju, in imate najboljšo obrestno mero za posojilo, ki ste ga lahko izposodili z nizko stopnjo 2% in izposodite z 5000,00 evrov do 100.000,00 evrov s hitrimi kvalifikacijami. bolj, kot lahko,
  E-pošta: infoclfunding@gmail.com
  Spletna stran: https://infoclfunding.wixsite.com/website
  Stopite v stik s hitrim odzivnim časom,
  Najboljše spoštovanje
  Andrea Antonio.

  OdgovoriIzbriši
 13. Spoštovani gospod / gospa

    Iščete poslovno posojilo, osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avto
    posojilo, študentsko posojilo, posojilo za konsolidacijo dolga, nezavarovano posojilo, podjetje
    kapital itd.… ALI ste bili zavrnjeni s posojilom banke ali kakršnega koli finančnega
    iz enega ali več razlogov. Na pravem mestu ste
    vaše rešitve za posojila!
    Jaz sem zasebni posojilodajalec, odobravam posojila podjetjem in posameznikom pri
    nizko in cenovno ugodno
    2%.
    Vas zanima? Pišite nam za nadaljnjo obdelavo posojila in
    prenos v 48 urah;

    c
  Pišite nam @: josedennisonloans007@googlemail.com in za nadaljnje informacije o nas obiščite naše spletne naslove www.dennisonloanscompany.com
  Hvala In Bog blagoslovi
  S spoštovanjem,

  Gospod Jose

  OdgovoriIzbriši
 14. Dragi iskalci posojil.

  Ste v finančnih težavah? Želite začeti svoje podjetje? Ta posojilna družba je bila ustanovljena po vsem svetu, organizacije za človekove pravice z edinim namenom pomagati revnim in ljudem s finančnimi težavami. Če se želite prijaviti za posojilo, nas kontaktirajte s podrobnostmi pod elektronsko pošto: elenanino0007@gmail.com

  Ime:
  Zahtevani znesek posojila:
  Trajanje posojila:
  Telefonska številka:

  Hvala in Bog blagoslovi
  ZAUPANJE
  Elena

  OdgovoriIzbriši
 15. = Ponujamo široko paleto finančnih storitev, ki vključujejo: poslovno načrtovanje, komercialne in razvojne finance, nepremičnine in hipoteke, kredite za konsolidacijo dolga, poslovne kredite, zasebna posojila, posojila za refinanciranje doma z nizko letno obrestno mero za fizične osebe, družbe in pravne osebe. . Privoščite si najboljše za svojo družino in lastni dom sanj ter naš sistem splošnega posojila. Zainteresirani kandidati se morajo obrniti na nas preko BBM INVITE: {D8980E0B}
  WhatsApp Only: (+44) 7480 729811
  Tel .... (+44) 7480 729811
  E-pošta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

  OdgovoriIzbriši
 16. Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  We Offers Financial Consulting To Client, SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

  OdgovoriIzbriši
 17. Pozdravljeni, dame in gospodje, ali potrebujete nujno posojilo? Ali potrebujete posojilo za začetek lastnega podjetja ali projekta ali za nakup hiše ali avtomobila? Ali potrebujete posojilo za poravnavo dolgov ali plačilo računov? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam bom svetoval, da se obrnete na Marcus & Millichap na (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com), da dobite hitro posojilo
   
  Pinnacle Finance Group je globalna posojilna organizacija, namenjena zagotavljanju hitrih zavarovanih in nezavarovanih denarnih posojil posameznikom in podjetjem po subvencionirani obrestni meri 3%. Pomagali smo številnim posameznikom in organizacijam, ki se soočajo s finančnimi težavami po vsem svetu. Ko se prijavite z nami, se prijavite v zaupanja vredno podjetje, ki skrbi za vaše potrebe po financiranju. Poskrbeli bomo za vas skozi celoten proces.

  NAŠE POSOJILNE STORITVE VKLJUČUJE;

  * OSEBNI KREDIT
  * POSLOVNI KREDIT
  * HIPOTEKARNO POSOJILO

  Ponujamo posojila z najmanjšim obsegom od 1.000 $ do največ 10 milijonov USD in trajanjem posojila od 1 do 30 let za vračilo posojila (varno in nezavarovano).

  Naš cilj je zagotoviti odlične finančne storitve.

  Ne obdržite svojih finančnih težav, da ne bi bili dolg gospodarski ali finančni stres, zato se morate hitro obrniti na nas za rešitev finančnih težav. To bo za nas veliko veselje, ko boste finančno stabilni.

  Za več informacij o naši ponudbi posojil nam pišite na spodnji e-poštni naslov:
  E-pošta: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)
  (Whatsapp: +17722073517)

  S spoštovanjem,
  Marcus & Millichap

  OdgovoriIzbriši
 18. Spoštovani iskalci posojil.

  Ste v finančnih težavah? Želite začeti svoje podjetje? Ta posojilna družba je bila ustanovljena po vsem svetu, organizacije za človekove pravice z edinim namenom pomagati revnim in ljudem s finančnimi težavami. Če se želite prijaviti za posojilo, nas kontaktirajte s podrobnostmi pod elektronsko pošto: elenanino0007@gmail.com

  Ime:
  Zahtevani znesek posojila:
  Trajanje posojila:
  Telefonska številka:

  Hvala in Bog blagoslovi
  ZAUPANJE
  Elena

  OdgovoriIzbriši
 19. Ponujamo široko paleto finančnih storitev, ki vključujejo: poslovno načrtovanje, komercialne in razvojne finance, nepremičnine in hipoteke, kredite za konsolidacijo dolga, poslovne kredite, zasebna posojila, posojila za refinanciranje doma z nizko letno obrestno mero za fizične osebe, podjetja in pravne osebe. Privoščite si najboljše za svojo družino in lastni dom sanj ter naš sistem splošnega posojila. Zainteresirani prijavitelji se morajo obrniti na nas preko BBM INVITE: {D8980E0B}
  WhatsApp Only: (+ 44) 7480 729811
  Tel .... (+ 44) 7480 729811
  E-pošta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

  OdgovoriIzbriši


 20. DOBER DAN,

  Zanesljiva ponudba posojil velja zdaj in dobite posojilo !!! To je priložnost za tiste v finančnih težavah in tiste, ki si želijo finančnih pretresov v njihovem življenju, dajemo kredit po zelo razumni obrestni meri 2%, dajemo vse vrste posojil, da pomagamo državi finančnega stresa. Mnogi trpijo in potrebujejo pomoč za izboljšanje življenjskega standarda, mnogi so brez dela in potrebujejo finančno pomoč za ustanovitev podjetja, mnoge finančne pomoči morajo očistiti svoje račune in dolgove. Zdaj je to pametna odločitev za vas. Naša ponudba posojil je zagotovljena, kar pomeni, da ne gre za zavarovanje. Kot prosilec za posojilo zahtevate posojilo s podrobnostmi mojega stika spodaj. Ime: John E-pošta: mrjohnrobertloanfirm@gmail.com (Whatsapp) +6285298234143

  OdgovoriIzbriši
 21. CYNNIG I FENTHYCA FFORDDIADWY HEB FFIOEDD UCHAF

  Helo,

  Beth yw eich anghenion ariannol?
  Rydym yn dosbarthu benthyciadau o isafswm o $ 2,000.00 i uchafswm o $ 100,000,000.00 gyda hyd cyfforddus sy'n amrywio o 1 i 30 mlynedd ar gyfradd llog is o 3%. Cysylltwch â ni drwy e-bost: gysoni@fmail.com neu yakubovasergey@gmail.com


  A oes angen benthyciad busnes arnoch?
  A oes angen benthyciad personol arnoch?
  Ydych chi eisiau prynu car?
  Ydych chi eisiau ailgyllido?
  Oes angen benthyciad morgais arnoch chi?

  A oes angen cyfalaf enfawr arnoch i gychwyn eich cynnig neu ehangiad busnes? Ydych chi wedi colli gobaith ac rydych chi'n meddwl nad oes ffordd allan, ac mae eich beichiau ariannol yn parhau?
  Peidiwch ag oedi i gysylltu â ni am gydweithrediad busnes posibl

  Cysylltwch â ni drwy e-bost: gysoniad@smail.com
                                      steadloanfirm@yahoo.com...

  OdgovoriIzbriši
 22. Zdravo,
  Izdajamo posojila v razponu od $ 1000 do $ 100,000,000. Naša posojila so dobro zavarovana in zavarovana z obrestno mero 2%. Zagotavljamo posojila posameznikom in organizacijam z namenom prenove domov, konsolidacije dolgov, refinanciranja in ustanavljanja podjetij. Pišite nam preko e-poštnega naslova: (donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com) Smo mednarodna posojilna družba, ki zagotavlja posojila različnim posameznikom in podjetjem v Evropi, Aziji, Afriki in drugih delih sveta. Nudimo posojilo v ameriških dolarjih (ameriških dolarjih), britanskem funtu (GBP) in kateri koli valuti po vaši izbiri. Kontaktni naslov: (donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com) na voljo so posojila
  Zaslon
  * osebna posojila (varna in nezavarovana)
  * Poslovna posojila (varna in nezavarovana)
  * hipotekarna posojila
  * sindicirano posojilo
  * Študentski kredit
  * konsolidacija posojil in mnogi drugi:
  Danes pošljite e-pošto Združenim državam (donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com)
  S spoštovanjem
  Gospod Donald Lee

  OdgovoriIzbriši
 23. KAKO DOBIM POMOČ POMOČI @ 2% INTERESNEGA STOPNJA

  Nisem bil prepričan, da bi dobil zakonitega posojilodajalca na spletu. Toda, ko se nisem več mogel soočiti z mojim dolgom, je bil moj sin na bolnišnični postelji za operacijo, ki vključuje ogromen denar in potreboval sem tudi nekaj denarja za refinanciranje in dober dom išče pomoč od prijateljev in ko ni bilo več upanja, se odločim za spletno iskanje posojila in najdem MARK WILLIAMS FUNDS (markwilliamstrustfirm@gmail.com) z 2-odstotno obrestno mero in se takoj uporabi z navodili. V sedmih dneh moje vloge je nakazal moj znesek posojila brez skritih stroškov in lahko poskrbim za zdravstvene račune svojega sina, obnovim račun za najemnino in odplačam svoj dolg. Vsakemu iskalcu posojila bom svetoval, da se obrne na MARK WILLIAMS FUNDS z (markwilliamstrustfirm@gmail.com) Za enostavno in varno transakcijo

  OdgovoriIzbriši
 24. Ali potrebujete nujno posojilo za brisanje dolgov ali potrebujete posojilo za lastniški kapital, da bi izboljšali svoje poslovanje? Ali ste jih zavrnile banke in druge finančne agencije? Potrebujete konsolidacijo posojila ali hipoteko? Ne iščite več, saj smo tu, da bi vse vaše finančne težave postale preteklost.

  To je enostavno podjetje za posojila. Nudimo posojila tistim, ki jih zanima primerna obrestna mera v višini 2%. Razpon se giblje od $ 5,000.00 do največ $ 100,000,000.00 dolarjev.

  Naša posojila so dobro zavarovana, saj je maksimalna varnost naša prednostna naloga.
  Pišite nam po e-pošti: oceanfmortgages@gmail.com
  Max Bent

  OdgovoriIzbriši
 25. Kreditno podjetje Sky Wealth nam daje posojila z obrestno mero 0% 3%.

  Dober dan, gospod.

  Smo zasebno podjetje in nudimo posojila po nizkih obrestnih merah pri določanju zneska posojila med 100 mio.

  Ponujamo vam različna posojila

  * Osebna posojila (zavarovana in nezavarovana)
  * Poslovna posojila (zavarovana in nezavarovana)
  * Konsolidacijsko posojilo

  Brez predplačil
    

  Zahvaljujemo se vam, ker ste si vzeli čas za branje tega oglasa.
  Za več informacij in poizvedbe nam pošljite e-pošto
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com
  skywealthloanfirm@gmail.com


  Gospa Mary Mason.

  OdgovoriIzbriši
 26. (VICK MARA LOAN COMPANY)

         (vickmara3@gmail.com)

  Pozdravljeni, gospa Vick mara, posojilo posojilodajalec legitimno in zanesljivo posojilo za posojila
  v pogojih jasnih in razumljivih pri 2% obrestni meri. od
  12.000 USD do 8.000.000 $, samo evro in funt. Dajem poslovna posojila,
  Osebna posojila, študentska posojila, avto posojila in posojila za plačilo računov. če ti
  potrebujem loana2
     morate storiti, da me kontaktirate neposredno
  V: (vickmara3@gmail.com)
  Bog vas blagoslovi.
  S spoštovanjem,
  Gospa: Vick mara
  E-pošta: (vickmara3@gmail.com)
  kontakt: whatsapp Št .: +91 9654459713 +1 (424)772-2500

  OdgovoriIzbriši
 27. Če imate poslovni načrt, je čas za nadaljevanje. Granting Credit vam pomaga uresničiti svoje projekte, ideje ... Na različne načine lahko izberete tiste, ki vam najbolj ustrezajo. Podeljevanje kreditnih ponudb, v sodelovanju z Uradom za kreditno zavarovanje (ICO) in Službo za notranjo revizijo (institucije za socialno delovanje), v sodelovanju z mikrokreditom vam pomaga pri financiranju, od 3000 do 10 Skupaj 500.000 evrov z letno obrestno mero 3%. Tukaj smo, da vam pomagamo. Za več informacij se obrnite na nas na enega od naslednjih naslovov:

  E-pošta: finance.micro1@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 28. Če imate poslovni načrt, je čas za nadaljevanje. Granting Credit vam pomaga uresničiti svoje projekte, ideje ... Na različne načine lahko izberete tiste, ki vam najbolj ustrezajo. Podeljevanje kreditnih ponudb, v sodelovanju z Uradom za kreditno zavarovanje (ICO) in Službo za notranjo revizijo (institucije za socialno delovanje), v sodelovanju z mikrokreditom vam pomaga pri financiranju, od 3000 do 10 Skupaj 500.000 evrov z letno obrestno mero 3%. Tukaj smo, da vam pomagamo. Za več informacij se obrnite na nas na enega od naslednjih naslovov:

  E-pošta: finance.micro1@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 29. Če imate poslovni načrt, je čas za nadaljevanje. Granting Credit vam pomaga uresničiti svoje projekte, ideje ... Na različne načine lahko izberete tiste, ki vam najbolj ustrezajo. Podeljevanje kreditnih ponudb, v sodelovanju z Uradom za kreditno zavarovanje (ICO) in Službo za notranjo revizijo (institucije za socialno delovanje), v sodelovanju z mikrokreditom vam pomaga pri financiranju, od 3000 do 10 Skupaj 500.000 evrov z letno obrestno mero 3%. Tukaj smo, da vam pomagamo. Za več informacij se obrnite na nas na enega od naslednjih naslovov:
  E-pošta: finance.micro1@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 30. Pozdravljeni
  Ali potrebujete financiranje za vaš dom, za vaše podjetje, za nakup avtomobila, za nakup motornega kolesa, za ustvarjanje lastnega podjetja, za vaše osebne potrebe več skrbi odobravam osebne kredite. od 2000 do 5 500.000 €.
  Kontakt: E-pošta: finance.micro1@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 31. Pozdravljeni
  Ali potrebujete financiranje za vaš dom, za vaše podjetje, za nakup avtomobila, za nakup motornega kolesa, za ustvarjanje lastnega podjetja, za vaše osebne potrebe več skrbi odobravam osebne kredite. od 2000 do 5 500.000 €.
  Kontakt: E-pošta: finance.micro1@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 32. Kontaktiraj nas:
                                              preko BBM INVITE: {D8980E0B}
                                                WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
                                                  Tel .... (+ 44) 7480 729811
  storitve e_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
  Potrebujete legitimno, pošteno, ugledno in nujno posojilo? Vaše iskanje zakonitega posojila se danes tukaj konča, ker smo tu, da zadostimo vašim finančnim potrebam. o vaših finančnih težavah smo rešitev za vaše finančne nesreče. Nudili smo milijarde (različne valute) pri poslovnih posojilih več kot 32.000 lastnikom podjetij. vaše podjetje. ponujamo posojila vseh vrst z nizko obrestno mero in tudi trajanje odplačevanja posojila Ali imate slab kredit? Ali potrebujete denar za plačevanje računov? Imate nedokončan projekt zaradi slabega financiranja? ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY je namenjen zagotavljanju odličnih profesionalnih finančnih storitev e_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

  OdgovoriIzbriši
 33. Kontaktiraj nas:
                                              preko BBM INVITE: {D8980E0B}
                                                WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
                                                  Tel .... (+ 44) 7480 729811
  storitve e_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
  Potrebujete legitimno, pošteno, ugledno in nujno posojilo? Vaše iskanje zakonitega posojila se danes tukaj konča, ker smo tu, da zadostimo vašim finančnim potrebam. o vaših finančnih težavah smo rešitev za vaše finančne nesreče. Nudili smo milijarde (različne valute) pri poslovnih posojilih več kot 32.000 lastnikom podjetij. vaše podjetje. ponujamo posojila vseh vrst z nizko obrestno mero in tudi trajanje odplačevanja posojila Ali imate slab kredit? Ali potrebujete denar za plačevanje računov? Imate nedokončan projekt zaradi slabega financiranja? ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY je namenjen zagotavljanju odličnih profesionalnih finančnih storitev e_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

  OdgovoriIzbriši
 34. Pozdravljeni, gospe in gospodje, mi smo finančno službo Sun Trust certificirali v registrirani vladi, nudimo vse vrste posojil po zelo nizkih obrestnih merah 2%. Opomba ponujamo brez plačila ali registracije ali prenosa provizije. Za več informacij nas kontaktirajte preko e-pošte:
  suntrustfinancialhome@gmail.com

  Ali potrebujete nujno posojilo za odplačilo računov?
  Ali potrebujete nujno posojilo za zagon podjetja?
  Potrebujete nujno osebno posojilo?
  Ali potrebujete nujno posojilo za zdravljenje?
  Ali potrebujete nujno posojilo za nakup hiše?
  Potrebujete posojilo podjetja?
  Potrebujete bančno posojilo? E.t.c

  Obrazec za vlogo (izpolnite ustrezno)

  Polno ime:
  Naslov:
  Država
  Država:
  Mesto:
  Starost:
  Mesečni prihodek:
  Spol:
  Trajanje:
  Poklic
  Potreben znesek posojila:
  Osebna telefonska številka:

  nam pišite na naslov: suntrustfinancialhome@gmail.com

  Uradna spletna stran: https: //www.suntrust.com

  Lep pozdrav,
  William Rogers.

  OdgovoriIzbriši
 35. Pozdravljeni, gospe in gospodje, mi smo finančno službo Sun Trust certificirali v registrirani vladi, nudimo vse vrste posojil po zelo nizkih obrestnih merah 2%. Opomba ponujamo brez plačila ali registracije ali prenosa provizije. Za več informacij nas kontaktirajte preko e-pošte:
  suntrustfinancialhome@gmail.com

  Ali potrebujete nujno posojilo za odplačilo računov?
  Ali potrebujete nujno posojilo za zagon podjetja?
  Potrebujete nujno osebno posojilo?
  Ali potrebujete nujno posojilo za zdravljenje?
  Ali potrebujete nujno posojilo za nakup hiše?
  Potrebujete posojilo podjetja?
  Potrebujete bančno posojilo? E.t.c

  Obrazec za vlogo (izpolnite ustrezno)

  Polno ime:
  Naslov:
  Država
  Država:
  Mesto:
  Starost:
  Mesečni prihodek:
  Spol:
  Trajanje:
  Poklic
  Potreben znesek posojila:
  Osebna telefonska številka:

  nam pišite na naslov: suntrustfinancialhome@gmail.com

  Uradna spletna stran: https: //www.suntrust.com

  Lep pozdrav,
  William Rogers.

  OdgovoriIzbriši
 36. Шановні шукачі кредитів

  Ви в яких-небудь фінансових труднощах? Ви хочете розпочати власний бізнес? Ця кредитна компанія була створена правозахисними організаціями по всьому світу з єдиною метою допомогти бідним і людям з фінансовими труднощами життя. Якщо ви хочете подати заявку на отримання кредиту, зверніться до нас з наведеними нижче даними електронною поштою: elenanino0007@gmail.com

  Ім'я:
  Необхідна сума кредиту:
  Тривалість позики:
  Номер мобільного:

  Дякую вам і Бог благослови
  Довіра
  Олена

  OdgovoriIzbriši
 37. Spoštovani iskalci posojil

  Ste v finančnih težavah? Želite začeti svoje podjetje? Ta posojilna družba je bila ustanovljena po vsem svetu, organizacije za človekove pravice z edinim namenom pomagati revnim in ljudem s finančnimi težavami. Če se želite prijaviti za posojilo, nas kontaktirajte s podrobnostmi pod elektronsko pošto: elenanino0007@gmail.com

  Ime:
  Zahtevani znesek posojila:
  Trajanje posojila:
  Telefonska številka:

  Hvala in Bog blagoslovi
  ZAUPANJE
  Elena

  OdgovoriIzbriši
 38. Oddelek za aplikacije ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
  Upravni odbor ... + 447456405237
  Oglejte si spletno stran @ aasimahaadilaahmed.loanfirm.site

  DOBRE NOVICE! DOBRA BLAGA !! DOBRA BLAGA !!!
  Jaz sem Ancika Edvard iz Bratislave. Večina tistih, ki pravijo, da so posojilojemalci narobe, sem žrtev internetne goljufije od leta 2017. Učil sem, da je moje življenje konec. Prebral sem o uglednih novicah o kreditnih podjetjih, ki so pomagale mnogim ljudem po svetu, vključno z ljudmi iz Azije, Evrope, Dubaja (AASIMAHA ADILA AHMED LOAN), in sem vzel zaupanje in zahteval posojilo v višini 250.000 EUR po izpolnitvi obrazca. in vsi procesi, ki so bili uspešno zaključeni, so mi dali posojilo v višini 250.000 dolarjev z zelo nizko obrestno mero 1,5% in tudi brez garancije za preostanek svojega življenja in moje posojilo je bilo pripravljeno v dveh mesecih. ur mojega računa VUB BANKE. Danes priznavam, da so vse moje žalosti delali z veseljem in smehom. Bog mi je poslan, da mi pomaga, hvala Bogu vsemogočnemu za pomoč. Če želite dobiti resničen kredit, se obrnite na ugledno 100-odstotno kreditno podjetje in dobite najhitrejši po dogovoru in dostavi.
  kontakt ... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
  Več informacij ... ancikaedvard@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 39. Pozdravljeni, gospe in gospodje, nujno potrebujete poslovno posojilo, osebno posojilo ali hipotekarno posojilo? Če je odgovor da, vam svetujem, da nas kontaktirate na Sunshine Financial Group preko tega e-poštnega naslova (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com), da dobite svoje posojilo

  Sunshine Financial Group je celovito podjetje za finančne storitve, ki vam pomaga izboljšati vaš dolgoročni finančni uspeh. Naši prilagojeni programi so oblikovani tako, da vam pomagajo pri rasti, zaščiti in ohranjanju vašega bogastva z zagotavljanjem prilagojenih storitev in strokovnega znanja.

  Če je bilo tako težko dobiti posojilo za lastniški kapital od lokalnih bank ali drugih finančnih institucij, ne skrbite več, saj smo pomagali številnim posameznikom in organizacijam, ki se soočajo s finančnimi težavami po svetu. Ko se prijavite z nami, se prijavite v zaupanja vredno podjetje, ki skrbi za vaše potrebe po financiranju. O tem boste poskrbeli skozi celoten proces.

  KLJUČNE PREDNOSTI;

  - Uporabite kadarkoli in kjerkoli.
  - Prejemanje gotovine v manj kot 24 urah
  - Najemati od 2000 do 30 milijonov EUR
  - Brez skritih stroškov.
  - nizka obrestna mera 3%
  - Dobite priložnost, da izberete datum odplačevanja, bodisi tedensko, mesečno ali letno v trajanju 1–30 let.
  - Nudimo zavarovana in nezavarovana posojila

  Če potrebujete nujno posojilo v 24 urah, vas prosimo, da na spodnji e-poštni naslov preberete več informacij
  E-pošta: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447903159998

  Iščemo naprej, da slišimo od tebe

  OdgovoriIzbriši
 40. KAKO DOBIM POMOČ POMOČI @ 2% INTERESNEGA STOPNJA

  Nisem bil prepričan, da bi dobil zakonitega posojilodajalca na spletu. Toda, ko se nisem več mogel soočiti z mojim dolgom, je bil moj sin na bolnišnični postelji za operacijo, ki vključuje ogromen denar in potreboval sem tudi nekaj denarja za refinanciranje in dober dom. išče pomoč od prijateljev in ko ni bilo več upanja, se odločim za spletno iskanje posojila in najdem MARK WILLIAMS FUNDS (markwilliamstrustfirm@gmail.com) z 2-odstotno obrestno mero in se takoj uporabi z navodili. V sedmih dneh moje vloge je nakazal moj znesek posojila brez skritih stroškov in lahko poskrbim za zdravstvene račune svojega sina, obnovim račun za najemnino in odplačam svoj dolg. Vsakemu iskalcu posojila bom svetoval, da se obrne na MARK WILLIAMS FUNDS z (markwilliamstrustfirm@gmail.com) Za enostavno in varno transakcijo

  OdgovoriIzbriši
 41. Spoštovani iskalci posojil

  Ste v finančnih težavah? Želite začeti svoje podjetje? Ta posojilna družba je bila ustanovljena po vsem svetu, organizacije za človekove pravice z edinim namenom pomagati revnim in ljudem s finančnimi težavami. Če se želite prijaviti za posojilo, nas kontaktirajte s podrobnostmi pod elektronsko pošto: elenanino0007@gmail.com

  Ime:
  Zahtevani znesek posojila:
  Trajanje posojila:
  Telefonska številka:

  Hvala in Bog blagoslovi
  ZAUPANJE
  Elena

  OdgovoriIzbriši
 42. zdravo

  Potrebujete udobno posojilo za vaše zadovoljstvo? Za domače in tuje posojilojemalce nudimo cenovno 3-odstotno posojilo. Smo certificirani, zaupanja vredni, zanesljivi, učinkoviti, hitri in dinamični ter sodelujemo. dajemo dolgoročno posojilo od največ 2 do 50 let.

  Potrebujete neposredno, enostavno in cenovno ugodno posojilo za plačilo dolga, ustanovitev podjetja ali drug razlog? V tem primeru se obrnite na našo zahtevo za posojilo.

  Ta ponudba je za resne ljudi.

  Če vas zanima, nas kontaktirajte preko
  easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +17042282247

  Potrjeni smo,
  zanesljiva, učinkovita, hitra in dinamična.

  Lep pozdrav,
  Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com

  3% Enostavna in cenovno ugodna ponudba posojil

  OdgovoriIzbriši
 43. zdravo

  Potrebujete udobno posojilo za vaše zadovoljstvo? Za domače in tuje posojilojemalce nudimo cenovno 3-odstotno posojilo. Smo certificirani, zaupanja vredni, zanesljivi, učinkoviti, hitri in dinamični ter sodelujemo. dajemo dolgoročno posojilo od največ 2 do 50 let.

  Potrebujete neposredno, enostavno in cenovno ugodno posojilo za plačilo dolga, ustanovitev podjetja ali drug razlog? V tem primeru se obrnite na našo zahtevo za posojilo.

  Ta ponudba je za resne ljudi.

  Če vas zanima, nas kontaktirajte preko
  easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +17042282247

  Potrjeni smo,
  zanesljiva, učinkovita, hitra in dinamična.

  Lep pozdrav,
  Derek Douglas
  easyloanfirm2020@gmail.com

  3% Enostavna in cenovno ugodna ponudba posojil

  OdgovoriIzbriši
 44. Potrebujete hitro posojilo? Ali imate dolgo,
  želite odstraniti? Ali ste finančno dno in želite začeti
  podjetja? Če banka na slabih posojil
  imaš? Ne skrbite zdaj, ker je kapitalska linija podjetja
  mikrofinanciranje nizka obrestna mera 2%. Če želite
  prosimo, da se prijavite za posojila in posojila
  Pišite nam po e-pošti: haleyturnerloans@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 45. Jaz sem g. Morris Ray, zakonit in ugleden denar posojilodajalec. Posojajo sredstva posameznikom, ki potrebujejo finančno pomoč, dajemo posojila ljudem, ki imajo slabe kredite ali potrebujejo denar za plačevanje računov, da vlagajo v podjetja.
  Ste iskali posojilo? Nimate skrbeti, ker ste na pravem mestu, jaz ponudim posojilo po nizki obrestni meri 2%, tako da, če potrebujete posojilo, želim, da me kontaktirate preko tega e-poštnega naslova: morrisray1106@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 46. Zdravo,
  Izdajamo posojila v razponu od $ 1000 do $ 100,000,000. Naša posojila so dobro zavarovana in zavarovana z obrestno mero 2%. Zagotavljamo posojila posameznikom in organizacijam z namenom prenove domov, konsolidacije dolgov, refinanciranja in ustanavljanja podjetij. Pišite nam preko e-poštnega naslova: (donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com) Smo mednarodna družba za posojila, ki zagotavlja posojila različnim posameznikom in podjetjem v Evropi, Aziji, Afriki in drugih delih sveta. Nudimo posojilo v ameriških dolarjih (ameriških dolarjih), britanskem funtu (GBP) in kateri koli valuti po vaši izbiri. Kontaktni naslov: (donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com) na voljo so posojila
  Zaslon
  * osebna posojila (varna in nezavarovana)
  * Poslovna posojila (varna in nezavarovana)
  * hipotekarna posojila
  * sindicirano posojilo
  * Študentski kredit
  * konsolidacija posojil in mnogi drugi:
  Pošljite nam e-pošto še danes (donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com)
  S spoštovanjem
  Gospod Donald Lee

  OdgovoriIzbriši
 47. Spoštovani (Code360)
  Iščete poslovna posojila, osebna posojila, stanovanjska posojila, avtomobile
  Posojila, študentska posojila, posojila za konsolidacijo dolgov, nezavarovana posojila, podjetja
  Kapital, itd ... ali vam je zavrnjeno posojilo od banke ali finančne institucije
  Za vsaj en razlog ste v pravem položaju
  Plačajte svojo kreditno rešitev!
  Jaz sem zasebni posojilodajalec. Posojajo denar podjetjem in posameznikom.
  Nizke obrestne mere in ugodne cene
  2%
  Vas zanima? Pišite nam za sledenje kreditnim operacijam in
  Prenos poteka v 48 urah.
  E-pošta: helpdesk@xtradeoption.com

  Podrobnosti o aplikaciji:
  Ime:
  Rojstni dan:
  Spol:
  Stanje zakonske zveze:
  Naslov:
  Mesto:
  Država / provinca:
  Poštna številka:
  Država:
  Telefon:
  E-naslov:
  Namen posojila:
  Znesek posojila:
  Izraz kredita:
  Čisti dohodek na mesec:
  Pišite nam @ {Code360optionsloancompany@gmail.com} Za več informacij o nas obiščite naš spletni naslov: https://xtradeoption.com/banking/

  Prijazni pozdravi,
  Gospa Kim

  OdgovoriIzbriši
 48. Dober dan,

  Odobravamo posojila vseh vrst in obrestna mera je 3%. Poskus bo prepričal vas in vaša krivica v nas bo nagrajena. Če vas zanima, se obrnite na nas preko e-pošte hopkinsonloan@hotmail.com in izpolnite spodnje informacije.

  Polno ime:
  Znesek posojila:
  Trajanje posojila:

  Hvala.

  OdgovoriIzbriši
 49. Dober dan

  Ali potrebujete posojilo za vsak namen? Ste v finančnem problemu? Potrebujete finančno rešitev? Bridge Finance ponuja ljubezen z ugodno obrestno mero. Naša posojila so enostavna, poceni in hitra. Pišite nam danes, da dobite potrebno posojilo. Lahko se ujemamo z vsakim posojilom z obrestno mero le 2% na vaš proračun. Če vas zanima, nas kontaktirajte takoj (adrianbay0008@gmail.com)

  OdgovoriIzbriši